La Conselleria d’Educació inicia la temporada 24/25 al Palau de Congressos de Peníscola amb ‘Cinc Minuts’

L’obra, que podrà veure’s el dissabte 12 d’octubre, és una producció valenciana de Jerónimo Cornelles i dirigida per Rafael Calatayud

El Palau de Congressos de Peníscola acollirà el dissabte 12 d’octubre, a les 19.00 hores, la representació de l’obra de teatre ‘Cinc Minuts’, inaugurant així la temporada 24/25 organitzada per la Conselleria d’Educació, Cultura, Universitats i Treball a través de l’Institut Valencià de Cultura.

L’obra, de producció valenciana, és un treball de Jerónimo Cornelles, dirigida per Rafael Calatayud i interpretada pel mateix Cornelles juntament amb Laura Useleti. Aquest drama amb tocs de comèdia presenta la senyora Mompó, interpretada per Useleti, qui escriu els records de la seua vida al jardí de la residència on viu. Mentre espera l’arribada de Rosa, una jove amiga que sovint no apareix, es troba amb Àngel, un personatge enigmàtic que dóna vida Cornelles, cosa que portarà la vetllada a un gir inesperat.

Després d’aquesta representació, l’Institut Valencià de Cultura continuarà amb una variada programació per al trimestre al Palau de Congressos de Peníscola, amb un enfocament renovat en l’oferta musical i teatral.

Les propostes musicals començaran el divendres 18 d’octubre, amb el reconegut pianista de jazz europeu Moisés P. Sánchez, que presentarà ‘Soliloquio’, un recital sense un programa preestablert on el piano serà el protagonista.

A més, la programació cinematogràfica començarà els dies 19 i 20 d’octubre amb la projecció de la pel·lícula ‘Casa en Flames’, dirigida per Dani de la Orden.