Alcalà-Alcossebre millorarà la zona recreativa del carrer Llevant amb una inversió de 103.950 euros

L’actuació consistirà en la construcció d’una barbacoa, taules d’obra i pèrgoles, nous banys públics i millora de la il·luminació i s’executarà a través d’una subvenció del Pla Impulsa de la Diputació de Castelló

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha adjudicat a l’empresa JUJOSA les obres de millora de la zona recreativa del carrer Llevant d’Alcossebre per un import de 103.950 euros. Aquest projecte inclou la construcció de nous berenadors, pèrgoles, una barbacoa, banys públics i millores en la il·luminació, finançat a través del Pla Impulsa de la Diputació de Castelló.

Les obres, amb un període d’execució de dos mesos, començaran en breu i es desenvoluparan en un espai de 475 m². Es crearà una nova zona arbrada amb berenadors que inclouran vuit taules i dos bancs cadascun, així com una pèrgola perimetral a la zona de les taules. A més, es construirà una caseta amb quatre zones de barbacoa i una altra amb dos banys.

La millora de l’espai públic també preveu la instal·lació de nou enllumenat, amb tres fanals dirigits cap a la zona de berenadors i pistes esportives, així com dos fanals a la zona de barbacoa. S’instal·larà una nova font a prop del parc infantil i es millorarà l’accessibilitat amb recorreguts per als vianants de formigó.

L’alcalde Francisco Juan ha destacat que “aquesta actuació té com a objectiu completar i millorar un espai municipal que ja és molt utilitzat i que aportarà una alternativa d’oci i gaudi a l’aire lliure a la zona sud d’Alcossebre, per a famílies, grups d’amics, etc.”.