El Servigroup Peníscola va iniciar el curs 24/25 de la millor forma, amb una àmplia victòria a domicili davant el Formatges Hidalgo Manzanares per 4-8.

El *Servigroup Peníscola va iniciar el curs 24/25 de la millor forma, amb una àmplia victòria a domicili davant el Formatges Hidalgo Manzanares per 4-8. Partit de moltes alternatives que es va acabar resolent en els últims minuts, quan els peniscolans van castigar els errors defensius del conjunt manxec. Primers tres punts que permeten als de la Ciutat en la Mar començar amb bon peu la seua 10a campanya en Primera Divisió i l’any del seu 25é aniversari. A destacar els debuts oficials en la màxima categoria de Lucas Rocha i Pol Salas.

Els de Santi *Valladares van arrancar millor el dol i als tres minuts, després de diversos avisos, van obrir el marcador gràcies a una rematada de Diego Sancho. Manzanares va buscar reaccionar, però els peniscolans es van mostrar molt sòlids i molt compactes en totes les facetes del joc. Els del Baix Maestrat van acabar ampliant diferències, després del 0-2 de *Gauna després d’una recuperació de pilota.

No obstant això, la tònica va canviar en el segon temps, amb desorde i imprecisions per part de tots dos equips. Manzanares només va tardar 16 segons a retallar distàncies, amb un tret de Pedro Herreros. El Peníscola va respondre poc després amb el 1-3 de *Saladié després d’un error en l’eixida del porter Juárez. Però tot seguit, els locals van tornar a marcar amb el 2-3 de *Antoñito.

El partit va entrar en una fase d’anada i tornada i intercanvi de gols i Víctor Pérez va marcar el 2-4 des de l’esquerra. Però els dos gols d’avantatge a penes van durar uns segons; Daniel firmava el 3-4 amb un potent tret. Llavors van arribar els pitjors minuts per als peniscolans, que van veure com Humberto empatava a 4 i a més s’arribava a les cinc faltes.

Però quan pitjor pintava la cosa, va arribar la reacció peniscolana; Diego Quintela tornava a avançar als castellonencs després d’un robatori de *Saladié a mitja pista (4-5). A la jugada següent, després d’una pèrdua del porter Juárez, Elías assistia a Sancho per al 4-6. I a continuació, *Gauna aprofitava un rebutge en una contra i aconseguia el 4-7.

En els minuts finals, Manzanares va atacar amb porter-jugador, però després d’una recuperació, *Saladié marcava el 4-8 definitiu. Primera victòria de la temporada que posen al *Servigroup Peníscola segon en la classificació de manera provisional, abans d’una setmana de doble partit; el dimecres, Jornada 3 avançada a Palma, i el diumenge, Jornada 2 a casa enfront d’Osasuna Magna.

Pel *Servigroup Peníscola van jugar: *Gus, Víctor Pérez, *Pani, *Saladié, Sancho; cinc inicial; Elías, *Gauna, Plaza, *Juanqui, Quintela, Lucas, Salas i Rafa López.

Gols: 0-1 Sancho (min. 3), 0-2 *Gauna (min. 14), 1-2 Pedro (min. 21), 1-3 *Saladié (min. 25), 2-3 *Antoñito (min. 27), 2-4 V. Pérez (min. 29), 3-4 Daniel (min. 29), 4-4 Humberto (min. 31), 4-5 Quintela (min. 34), 4-6 Sancho (min. 35), 4-7 *Gauna (min. 35), 4-8 *Saladié (min. 38).