La Todolella licita la construcció d’un nou dipòsit d’aigua potable amb el suport de la Diputació de Castelló

Alfred Querol, regidor del Partit Popular de la Todolella, posa en valor l’eficàcia d’una inversió “que garantix al nostre poble els recursos que asseguren vida. I l’aigua té eixe valor clau per al món rural, sense ella l’interior desapareix”, afirma

La Todolella ha licitat les obres per a la construcció d’un nou dipòsit de regulació d’aigua potable i la seua conducció, gràcies al conveni singular subscrit amb la Diputació Provincial de Castelló. El Govern Provincial, sota la direcció de Marta Barrachina, cofinança el projecte amb 60.000 euros, que cobrirà el 62,89% del cost total de l’obra, xifrat en 95.404,61 euros, segons ha explicat Alfred Querol, regidor del PP al municipi.

Aquesta inversió permetrà dotar a la localitat d’una infraestructura renovada que emmagatzemarà aigua potable, ubicada al Mas de Jaime, i garantirà el seu subministrament als punts de consum adequats mitjançant una conducció que també serà finançada pel projecte.

Querol ha destacat el “canvi de polítiques a la Diputació de Castelló, que ara escolta el món rural”. Ha subratllat que l’interior és una oportunitat, però que és necessària una política compromesa amb els recursos i capacitats de la zona. “Afortunadament, la presidenta Marta Barrachina lidera aquesta defensa amb fets, no només amb paraules, i això és el que realment importa”, ha conclòs.

A més, l’esforç en matèria d’eficiència hídrica de la Diputació se suma a la construcció d’una bassa de lona per a l’emmagatzematge d’aigua amb finalitats agrícoles, que ha estat executada pel consistori amb fons propis. “Aquesta actuació, juntament amb la nova infraestructura, beneficiarà tots els veïns i garantirà l’accés a aigua potable, que és una prioritat tant per a la Diputació com per a la Todolella”, ha afirmat Querol.