Peníscola es converteix de nou en un plató de cine per als turistes

Més de 2.000 persones gaudeixen de les recreacions de rodatges a la “ciutat de cine”

Peníscola ha tornat a ser l’escenari d’una experiència cinematogràfica única, gràcies a les activitats de turisme vivencial que s’han organitzat aquesta primera quinzena d’octubre. Els visitants han pogut reviure moments de grans produccions audiovisuals gravades a la ciutat.

Amb els escenaris decorats tal com ho estaven durant el rodatge de superproduccions com Game of Thrones, El Cid o Los Bucaneros del Caribe, els participants han tingut l’oportunitat de posar-se en la pell de personatges icònics com Tyrion Lannister, interpretat per Peter Dinklage, o Charlton Heston. Acompanyats d’un director i un equip tècnic, han recreat l’ambient d’un rodatge real, sentint-se protagonistes d’una pel·lícula per un dia.

Els punts de la ciutat, com la plaça de Bous, la plaça de Santa Maria i la platja Sud, han estat els escenaris principals d’aquestes recreacions, totes elles inspirades en les superproduccions que han marcat la història cinematogràfica de Peníscola.

Ramón Simó, regidor de Turisme, ha destacat que “aquesta activitat pretén projectar els principals escenaris de rodatge i ofereix l’oportunitat als visitants de sentir-se part d’un set de cine”. A més, ha subratllat l’èxit de participació, amb més de 2.000 persones que han pres part en les 13 recreacions realitzades dins del projecte Peníscola de Cine.