L’Ajuntament de Peníscola avalua amb èxit la satisfacció dels usuaris de les seues platges

S’han tingut en compte les opinions de més de 2.500 banyistes durant els mesos de juliol, agost i setembre

L’Ajuntament de Peníscola ha realitzat durant els mesos de juliol, agost i setembre, enquestes entre els banyistes de les seues platges per a conéixer l’opinió sobre els serveis oferts. Un total de 2.503 usuaris han participat en els qüestionaris, realitzats en diferents moments del dia, tant al matí com a la vesprada.

Els resultats mostren un alt grau de satisfacció per part dels usuaris, superant el 90% en totes les àrees analitzades. El 99,1% dels enquestats ha valorat positivament la qualitat de les aigües de bany, i el 96,9% ha expressat satisfacció amb el servei de salvament i socorrisme.

Quant als equipaments de la platja, un 90,3% dels usuaris han valorat de manera satisfactòria les instal·lacions, mentre que els llocs d’hamaques i ombrel·les han aconseguit un 98% d’aprovació. Així mateix, l’oferta d’activitats nàutiques i esportives ha rebut un 96,7% de valoracions positives.

El servei de neteja ha sigut valorat positivament pel 95,2% dels enquestats, el servei d’informació ha aconseguit un 97,3%, i la percepció de seguretat en l’entorn ha resultat satisfactòria per al 98,1% dels participants.

La relació entre patrimoni cultural i natural ha sigut l’aspecte millor valorat, amb un 99,6% d’opinions favorables. En termes generals, el 98,3% dels usuaris han expressat una satisfacció global amb les platges que visiten regularment a Peníscola.

El regidor de Turisme i Platges, Ramón Simó, ha explicat que aquestes enquestes no sols serveixen per a avaluar el nivell de satisfacció, sinó també per a recollir suggeriments de millora en el marc de la millora contínua. Entre els suggeriments destacats pels usuaris es troben l’increment de la pressió d’aigua a les dutxes, la necessitat de més quiosquets, la millora de l’aparcament i la reducció de la venda fraudulenta.