El Maderas Sorlí Benicarló suma la seua primera derrota en una ajustada trobada davant el CB Prat

El base italoamericà Anthony Libroia va ser l’MVP del partit, sumant un 25 de valoració.

El Maderas Sorlí Benicarló anota la primera derrota de la temporada en una trobada molt igualada davant el CB Prat (70-75), amb Anthony Libroia com MVP i liderant a l’equip. El conjunt va deixar bones sensacions; fruit del treball que dia a dia realitzen tant la plantilla com el cos tècnic.

El començament per als caduferos va ser positiu, gràcies als tres triples consecutius d’Álvaro Palazuelos, que van portar al Benicarló a estar cinc punts per davant. No obstant això, els catalans van aconseguir empatar; i va donar inici un ajustat dol que es va prolongar fins a la meitat de la trobada sense diferències significatives en el marcador.

El tercer període va ser en el qual més allunyats es va situar el Prat, però gràcies al treball en equip i la guia i encert en el tir d’Anthony Libroia (que va aconseguir 11 punts en eixe quart), els caduferos es van posar per damunt (58-57).

En l’última part tot va continuar bastant igualat, però algunes fallades en els tirs exteriors del Benicarló i els tres triples en els últims minuts dels catalans van acabar en el 70-75 final. Els de Santi Cerdán, malgrat el resultat, van transmetre bones sensacions per a afrontar l’any que els espera.

I un punt a destacar va ser l’afició. La trobada va reunir 700 persones, que no van deixar d’encoratjar al seu equip en tot moment i van generar un ambient únic i competitiu, que en moltes ocasions desconcertava als rivals.

El pròxim partit serà davant el CB L’Horta Godella, en el seu pavelló, el dissabte a les 17:30H.