El Handbol Vinaròs celebra dos victòries consecutives en una jornada matinal amb èxit

El Club Handbol Vinaròs ha viscut un diumenge molt positiu amb dues victòries dels seus equips, tant del cadet com del sènior. En primer lloc, el cadet masculí va aconseguir imposar-se amb claredat en el seu desplaçament a Vila-real, mentre que el sènior, en el seu primer partit a casa, va sumar dos punts més al seu caseller.

Abans de comentar els partits, el club vol expressar el seu agraïment a l’espònsor Johemara Servicios i als col·laboradors Vinamotors, Exposiciones Moliner, Instalaciones y Mantenimiento Felipe Obiol, Bijoux tendes de moda, Ford, Casa Lina, Farmateca, Art Clinic i Pizzeria Bellavista, per les seues aportacions, que són fonamentals per afrontar la temporada.

Cadet masculí N 2 grup D: C.H. Vila-real 23 – Johemara Servicios Vinaròs 34

L’equip cadet del Johemara Servicios Vinaròs va iniciar la lliga amb una contundent victòria davant el C.H. Vila-real. Tot i les baixes, els jugadors van demostrar una gran solidesa defensiva i un atac imparable, liderat per Valentino Laco a la porteria. L’equip va dominar en tot moment, malgrat els intents del rival de canviar les defenses. Al descans, el marcador ja reflectia la superioritat dels vinarossencs amb un 11-17, i en la segona part van continuar augmentant la diferència fins al 23-34 final.

Sènior masculí 1a Autonòmica Grup Nord “A”: Johemara Servicios Vinaròs 30 – Club Handbol Oliva 21

Per la seua banda, l’equip sènior va disputar el seu primer partit a casa amb una victòria clara davant el Club Handbol Oliva. Amb un excel·lent primer temps que va acabar amb un 18-11 a favor, l’equip va mantenir el ritme en la segona meitat i va ampliar la diferència fins a arribar al 30-21 final. Després d’aquest resultat, els jugadors del Johemara Servicios Vinaròs descansaran la pròxima setmana per preparar el partit contra el Balonmano Enguera.

Els bons resultats d’aquesta jornada generen bones expectatives per a la temporada, i el club confia en continuar treballant per aconseguir més èxits.