La Casa de Andalucía en Peñíscola presenta la seua Fira de Tardor

Els actes tindran lloc de l’11 al 13 d’octubre

El cap de setmana pròxim, Peníscola acollirà la Fira de Tardor de la Casa de Andalucía, amb tres dies d’activitats per a celebrar la seua cultura i tradicions.

Durant els actes, es presentarà a la nova Pregonera de la Fira, Noemí Barril Ramos, “una sòcia molt volguda, molt involucrada amb les activitats de la Casa que, a més, ha dut a terme classes de ball per a l’entitat i forma part dels cossos de ball d’aquesta”, ha explicat la vicepresidenta de l’agrupació, María del Carmen Cornejo.

L’entitat ha agraït públicament a Gemma Feliu, la fins ara Pregonera, pel seu afecte i extraordinària labor de representació, que donarà el testimoni a Noemí en pocs dies.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha volgut traslladar a la Casa el seu reconeixement per la implicació que tenen en la programació cultural del municipi i ha felicitat els seus càrrecs.

El president, Juan López, ha convidat a tota la població i comarca a assistir als actes, on la germanor entre pobles serà la protagonista.

Programació completa

Divendres 11 d’octubre: Cercavila i encesa del Reial de la Fira, que inclourà un “flashmob” i l’actuació del grup de flamenc Suncai, així com una disco mòbil.

Dissabte 12: Degustació gastronòmica en el Recinte Firal amb tardeo a càrrec del grup Rumba Sound Flamenc i actuacions de grups de ball de Peníscola, Tortosa, Amposta i la Sénia, a més de disco mòbil.

Diumenge 13: Recital de poesia a càrrec del grup Poemas al Aire, actuacions dels grups de ball de la Casa de Andalucía en Peníscola, Tortosa i Benicarló.