Benicarló tanca la presentació de projectes per als Pressupostos Participatius 2024 amb 54 propostes

Els projectes presentats estan relacionats amb àrees com policia, urbanisme, medi ambient, esports o joventut. Ara, els tècnics municipals avaluaran la viabilitat de cada proposta abans de donar pas a la votació, que es durà a terme de l’1 al 15 de novembre

La fase de presentació de projectes per als Pressupostos Participatius de 2024 ha conclòs amb un total de 54 propostes enviades per la ciutadania. Aquest procés participatiu ha permés als veïns i veïnes de Benicarló implicar-se activament en la presa de decisions sobre el futur de la ciutat, proposant projectes que consideren necessaris o beneficiosos.

Les propostes inclouen projectes de diverses àrees com policia, brigada, governació, urbanisme, medi ambient, falles, cultura, comerç, educació, esports, joventut i informàtica. Ara, els tècnics municipals s’encarregaran d’avaluar la viabilitat de cada proposta, tenint en compte aspectes tècnics, econòmics i legals per garantir la seua implementació dins dels recursos disponibles.

El regidor de Participació Ciutadana, Álvaro París, ha valorat molt positivament la participació ciutadana, destacant que “la gran quantitat de propostes rebudes demostra el compromís dels veïns amb la millora de la ciutat”. París ha subratllat que “aquesta és una oportunitat única per decidir com volem millorar el nostre entorn” i ha afegit que “una vegada rebudes les propostes, iniciarem el procés d’avaluació tècnica, i al novembre arribaran les votacions, perquè la ciutadania puga triar les propostes que més li agraden”.

El període de votació tindrà lloc de l’1 al 15 de novembre, i hi podran participar les persones majors de 16 anys inscrites al Padró Municipal. Les votacions es podran realitzar en línia a través del web www.benicarloparticipa.es o presencialment al Mercat de Benicarló i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.