El Servigroup Peñíscola conclou la pretemporada amb un empat a 6 contra el Ribera Navarra

El Servigroup Peñíscola va acabar la pretemporada amb un empat a 6 en la pista del Ribera Navarra de Tudela, en un partit amb moltes alternatives tant en el joc com en el marcador. Al finalitzar el partit, es va realitzar una tanda de penals per determinar el guanyador del Trofeu ATP Iluminació, que va ser guanyat pels locals per 5-4. Carles Saladié va ser un dels protagonistes, anotant tres gols, mentre que el porter Raúl Jiménez va destacar per evitar nombroses ocasions de gol dels peñiscolans.

Els de Santi Valladares van començar molt bé, avançant-se amb un 0-2 en els primers minuts. Saladié va aprofitar un rebuig de Raúl després d’un xut de Pani per marcar el primer gol, i Lucas va fer el segon amb un xut ajustat. Malgrat la reacció del Ribera, el Peñíscola, amb Rafa López, es va mostrar sòlid en defensa.

Elías va estar a punt de marcar el tercer, però un llançament des de 35 metres va topar amb el pal. Tanmateix, els locals van donar la volta al marcador en tres minuts abans del descans, amb gols de David, Campàs i Lahuerta, que van aprofitar diverses jugades a la contra.

Després d’aquest dur cop, el Peñíscola es va recuperar, i Saladié va firmar el 3-3 just abans de la mitja part, robant un passe del porter. Al segon temps, el Ribera va tornar a avançar-se amb un gol de Campàs en una nova jugada de transició.

Els peñiscolans van intentar reaccionar, però es van topar amb Raúl i un altre pal. La situació es va complicar amb l’expulsió de Juanqui, moment en què el Peñíscola va amenaçar amb abandonar el partit per protestar, però van decidir continuar després de cinc minuts de discussió.

Amb un jugador més a la pista, Darrieer va marcar el 5-3, però el Peñíscola va respondre amb un gol en pròpia de Sepe, seguit del tercer gol de Saladié a assistència de Pani. Rafa López va evitar el 6-4 amb una parada de doble penalti.

Encara quedaven dos gols més; Sepe va tornar a avançar al Ribera amb una falta indirecta, però Pol Salas va empatar per al Peñíscola a un minut i mig del final, caçant un rebuig després d’una gran jugada individual de Pani. El Ribera ho va intentar amb porter-jugador, però el 6-6 va ser definitiu.

Després del partit, es van llançar penals per decidir el guanyador del Trofeu ATP Iluminació, amb els navarresos anotant els seus cinc llançaments, mentre que Lucas va fallar el primer pel Peñíscola.

Amb aquest empat, el Peñíscola tanca la pretemporada amb un balanç de sis victòries, dos empats i una derrota. La lliga començarà el divendres que ve amb una visita al Manzanares a les 20.30 hores.