L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre manté el servei d’autobús gratuït per a la Fira de la Tomata de Penjar

L’Ajuntament disposa una línia especial d’autobús urbà gratuït entre els dos nuclis

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha decidit, un any més, donar continuïtat a la iniciativa que uneix Alcalà i Alcossebre mitjançant un servei d’autobús urbà gratuït, els dies 12 i 13 d’octubre, amb motiu de la celebració de la Fira de la Tomata de Penjar a Alcalà.

L’autobús sortirà d’Alcossebre en direcció Alcalà en dos horaris: a les 10.30h i a les 17.00h, i tornarà d’Alcalà a Alcossebre a les 13.30h i a les 20.30h. Les parades seran les habituals de la línia d’autobús urbà.

El regidor de Promoció Cultural i Festiva, Javi García Pitarch, ha destacat que “aquesta iniciativa funciona de manera òptima de fa molts anys i promou el flux de visitants entre els dos nuclis, perquè les persones que viuen a Alcossebre puguen gaudir de la Fira i tota la seua programació durant mitja jornada o la jornada completa, si ho prefereixen”.

A més, l’horari de les línies establertes també afavoreix que els visitants de la Fira durant el matí puguen utilitzar l’autobús per desplaçar-se als restaurants d’Alcossebre que participen en les Jornades Gastronòmiques de la Tomata de Penjar.