Luis Martínez destaca la defensa dels ‘bous al carrer’ amb el servei de veterinari de guàrdia impulsat pel Consell

“Amb aquesta iniciativa es dona resposta a una de les grans demandes del sector, la qual cosa demostra que el nostre president compleix amb el que ha promés”

El portaveu d’Agricultura del Grup Popular en Les Corts, Luis Martínez, ha valorat la importància de la tradició dels ‘bous al carrer’ en la Comunitat Valenciana, subratllant la iniciativa del Consell de Carlos Mazón per posar en marxa el servei de veterinari de guàrdia durant aquests esdeveniments. Segons Martínez, aquesta mesura representa un avanç significatiu per a ajuntaments, organitzadors i ramaders, que sovint trobaven dificultats per contractar aquests serveis durant els caps de setmana.

El diputat popular ha destacat que la Generalitat assumirà el cost d’aquest servei, complint amb una de les grans demandes del sector, fet que demostra el compromís del president Mazón amb les necessitats dels valencians. El servei gratuït pretén agilitzar els tràmits en dies festius o fora de l’horari habitual, quan les Oficines Comarcals Agràries estan tancades.

Martínez ha subratllat també l’impacte econòmic dels festejos taurins, amb més de 9.000 esdeveniments anuals en la Comunitat Valenciana, generant uns 300 milions d’euros i prop de 3.000 llocs de treball, segons un estudi de la Facultat d’Economia de la Universitat de València.