Sant Rafael del Riu presenta la programació de la desena edició de la Fira de la Tardor

La localitat ofereix gastronomia, cultura micològica i espectacles infantils durant els dies 12 i 13 d’octubre

L’Ajuntament de Sant Rafael del Riu ha anunciat la programació de la desena edició de la Fira de la Tardor, que se celebrarà el pròxim cap de setmana, 12 i 13 d’octubre. L’esdeveniment inclourà una gran varietat d’activitats culturals, exposicions, conferències, música, desfilades i tallers infantils, que complementaran les parades d’artesania presents en la fira, una de les més destacades de la tardor.

Segons ha explicat l’alcalde, Domingo Giner, “aquesta fira reuneix als artesans amb l’objectiu de posar en valor la cultura i tradició de Sant Rafael del Riu, i és possible gràcies a l’esforç conjunt entre el personal de l’organització de l’esdeveniment i l’Ajuntament”. A més, aquest esdeveniment busca dinamitzar l’economia local i oferir una alternativa d’oci durant el cap de setmana, centrada en temes de la tardor, incloent la gastronomia pròpia d’aquesta estació.

La fira comptarà amb la presència d’artesans de diversos àmbits, com treballs en fusta, ceràmica, vidre, espart, bijuteria i, per descomptat, els bolets, un element clau de l’esdeveniment.

El 12 d’octubre, la Fira de la Tardor obrirà les seues portes a les 12.00 hores, i enguany inclourà un taller infantil de fanalets, espectacles per a xiquets i una conferència sobre micologia. A més, el primer dia culminarà amb una desfilada, focs artificials i música a la plaça Juan Carlos I.

El diumenge, a més de les parades d’artesania, hi haurà una trobada de boixeteres, una degustació de productes amb bolets, espectacles amb gegants, un taller de cuina i un divertit ‘vermut electrònic’ a migdia. També hi haurà servei de food trucks a la zona del carrer Doctor Fleming durant els dos dies. A més, durant tot el cap de setmana es podran visitar diverses exposicions al costat de la fira.

L’alcalde ha convidat a tots els visitants a gaudir d’aquesta cita ineludible a la comarca, destacant que “és una experiència per a tota la família, que uneix gastronomia, cultura, música i diversió per a tothom”.