Opinió | Ocultar fets i crear conflictes

És sorprenent com la fàcil disposició dels mitjans de comunicació i la “màgia” de les xarxes socials ens ajuda a presumir de “LA NOSTRA VERITAT”.

Tornem a parlar de l’IES José Vilaplana i en este cas, de les últimes declaracions de “el presidente del PP Vinaròs y portavoz adjunto” Lluis Gandia, on un cop més fa ús del seu do de paraula per a ocultar fets i crear conflictes.

Per a posar-nos en antecedents, el passat 17 de setembre es va celebrar un ple extraordinari, on per unanimitat de tots els presents es va aprovar l’apertura de l’expedient per a la contractació de les obres d’ampliació, adequació i reforma de l’IES José Vilaplana. Una setmana després, el dijous 26, al ple ordinari del mes de setembre, l’actual equip de govern portava a plenari la inclusió a l’orde del dia per urgència dels plecs per a licitar aquestes obres. Tal com ja es va explicar al plenari per part del nostre portaveu, Marc Albella, el temps en el qual nosaltres vam tindre accés a aquests expedients va ser les últimes 3 hores abans de l’inici del plenari, i vist l’informe d’intervenció on textualment posa “De no modificarse esta redacción, se advierte al órgano de contratación que esta intervención no tendrá otra opción que fiscalizar con reparo aquellas certificaciones de obra ordinarias que incluyan excesos de medición. No obstante el órgano competente resolverá según su superior criterio”, ens va parèixer el més lògic votar abstenció donada la importància d’aquest punt, i així tindre més temps per a revisar tota la informació.

A les paraules del portaveu del PP, on clarament diu que ells seran els responsables que aquest projecte surti endavant, afegir que és curiós, tenint en compte que durant la passada legislatura eren ells mateixos els que volien tombar aquest projecte.

Per a finalitzar sols recordar que el Grup Municipal Socialista sempre recolzarà tots els projectes que ajuden a millorar la vida dels vinarossencs i les vinarossenques, i treballarà per a seguir fent créixer el nostre estimat poble.

LARA GUADIX, regidora del Grup Municipal Socialista