Podcast | Turisme renova els segells SICTED a 10 establiments de Benicarló

Aquests deu establiments se sumen als 13 que han superat l’avaluació de seguiment. En total són 23 els establiments de Benicarló que tenen aquest distintiu que acredita i reconeix l’esforç pels serveis i la qualitat turística.

La segona tinent d’Alcaldia, María Teresa Pellicer, i la regidora de Turisme, Inma Calvet, han presidit avui l’entrega de les distincions SICTED a deu empreses de Benicarló en reconeixement a la qualitat dels seus establiments i serveis.

Les distincions s’han atorgat a les empreses Maesports, Apartamentos Las Cebras, Parador de Turismo de Benicarló, Café Kokoa, Can Bolo, Jardín del Papagayo, Cor de Carxofa, Restaurant Chuanet, Restaurant Sant Rafael i Tulipa. A més d’aquestes deu empreses, 13 establiments més de Benicarló han aprovat l’avaluació de seguiment, de manera que la xifra suma un total de 23 establiments amb el segell de qualitat SICTED a Benicarló.

La segona tinent d’Alcaldia ha destacat que «aquestes distincions són una mostra del compromís de Benicarló per millorar l’oferta turística i consolidar la nostra ciutat com una destinació de referència dins del sector».

Per la seua banda, la regidora Inma Calvet ha agraït a les empreses «la seua implicació, aposta i esforç per la qualitat, que es veu recompensada amb aquest segell SICTED», i ha recordat que «aquest reconeixement és una garantia per als visitants, ja que demostra l’alt nivell de servei que poden esperar dels nostres establiments».

El distintiu de qualitat SICTED, en el qual hi participen el Ministeri d’Indústria i Turisme i la Generalitat Valenciana, compta actualment amb més de 250 destinacions turístiques adherides a tot Espanya i més de 6.500 empreses i entitats reconegudes amb el seu segell. Només a la Comunitat Valenciana, estan adherides més de 1.400 empreses.

Les empreses que estiguen interessades en formar part del SICTED poden contactar amb el departament de Turisme per a rebre tota la informació necessària.