Peníscola acull aquest cap de setmana el XXXVI Certamen Nacional d’Estudiantines d’Econòmiques i Empresarials de tot el país

Estudiantines de tota Espanya, incloent l’Estudiantina d’Empresarials de Barcelona, organitzadora de l’esdeveniment, es donaran cita a Peníscola aquest pròxim cap de setmana per a celebrar l’esdeveniment anual que congrega a les millors formacions del país.

La programació arrancarà el divendres dia 4 d’octubre amb una recepció oficial a càrrec dels representants de l’Ajuntament de la localitat en el Saló Gòtic del Castell, un acte de benvinguda per a agrair a l’organització l’elecció de la seu d’aquesta trenta-sisena edició del seu Certamen Nacional.

Les activitats obertes al públic arrancaran el dissabte dia 5 d’octubre a partir de les 12.00h, amb la cercavila pel nucli històric, durant el qual les estudiantines cantaran les seues reconegudes cançons pels carrers empedrats de la ciutadella.

La cercavila començarà en el Museu de la Mar per a discórrer pel carrer Mayor, el carrer Olvido i finalitzar en la Bateria del Calvari, on es durà a terme el Concurs de Rondes a la Reina i Cort d’Honor de les Festes Patronals de la ciutat.

A partir de les cinc de la vesprada, en el Palau de Congressos de Peníscola, es durà a terme el Certamen, amb actuacions de les diferents estudiantines participants, per al qual pot adquirir-se l’entrada anticipada, amb un preu de 5€, tant en la web oficial de l’esdeveniment com en la cerveseria Badum de la localitat.