El Maderas Sorlí Benicarló buscarà la seva segona Lliga Valenciana aquest diumenge davant la seva afició.

Benicarló serà la seu de les finals de la competició després de l’acord assolit entre la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i el Club.

Tot preparat a Benicarló per acollir, per primera vegada, les finals de la Lliga Valenciana. Aquest diumenge es viurà una autèntica festa del bàsquet al pavelló municipal i, com a valor afegit, el Maderas Sorlí Benicarló, equip amfitrió, disputarà la gran final de la competició.

El Maderas Sorlí Benicarló ja sap què és guanyar la Lliga Valenciana. Ho va fer fa just dues temporades a Godella, on va derrotar els locals per 98-69. Proinbeni UPB Gandia, el seu rival, viurà la seva primera temporada en la categoria, però en els darrers anys ha estat un dels equips més laureats en la Lliga Valenciana EBA, on va sumar dos títols consecutius en les edicions de 2021 i 2022.

Hi ha una gran expectació davant d’aquesta competició de pretemporada, ja que pot servir per a la posada a punt dels equips durant la pretemporada, perquè els tècnics vegin el nivell que podran trobar durant el curs i, a més, la Lliga Valenciana té un valor identitari important, ja que enfronta els millors de la seva categoria del mateix territori.

Les entrades inclouen els dos partits del dia. Costen 5 euros per als socis i 10 per als no socis, mentre que el preu per a les persones de 12 a 18 anys és de 3 euros, i per als menors de 12 anys, gratuït. Els socis han d’adquirir les entrades a l’oficina del Club, mentre que la resta de localitats es poden comprar en línia, a través d’un enllaç que el Maderas Sorlí Benicarló ha facilitat a les seves xarxes socials.

La jornada començarà a les 17:30h amb el tercer i quart lloc, que es disputarà entre el Llíria i l’Horta Godella. Entre ambdós encontres, el club posarà música i es farà una prèvia per escalfar motors abans de la final, que tindrà lloc a les 20:00h.

Cita important per a l’equip cadufer, que buscarà revalidar aquest títol davant la seva afició en una jornada que posarà Benicarló en el focus del bàsquet valencià.