Podcast | Entrevista en Juan Pascual Sorlí regidor d’Urbanisme de Benicarló parlant sobre l’inversio de 332.000 € en l’asfatat de carrers

En aquesta entrevista, Juan Pascual Sorlí, regidor d’Urbanisme de Benicarló, ens parla de la recent inversió de 332.000 euros destinada a l’asfaltat de diversos carrers de la ciutat. Aquesta actuació forma part del pla municipal per millorar les infraestructures viàries i garantir una circulació més segura i còmoda per als veïns.

Sorlí explica en detall quins carrers es beneficiaran d’aquesta millora i com s’ha prioritzat aquesta inversió en funció de les necessitats de la ciutat, tenint en compte l’estat de conservació dels carrers i l’ús diari d’aquestes vies. A més, comenta l’impacte que tindrà aquesta actuació sobre el trànsit durant el període d’obres, així com les mesures que s’adoptaran per minimitzar les molèsties als ciutadans.

L’entrevista també aborda els futurs projectes urbanístics que es preveuen per Benicarló, centrant-se en la importància de seguir invertint en la modernització de les infraestructures locals. Segons Sorlí, aquestes millores no només augmenten la qualitat de vida dels residents, sinó que també afavoreixen el desenvolupament econòmic i turístic de la ciutat.

Aquest pla d’asfaltat s’emmarca dins d’un esforç més ampli per renovar i adequar les vies públiques, en línia amb el compromís de l’Ajuntament de Benicarló per millorar el manteniment urbà i fer de la ciutat un lloc més accessible i funcional per a tothom.