La Diputació de Castelló va de la mà en Ashotur per a defensar el turisme com a bastió econòmic de la província de Castelló.

  • La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, posa en valor el treball d’un sector “que és fortalesa econòmica per a la nostra terra” i benestar per als milers de famílies empleades de manera directa i indirecta

  • Al costat del vicepresident i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, assegura que la Diputació exercirà de “corretja de transmissió” de “un sector que és motor de la província”. “El turisme és garantia de futur per a Castelló”

 La Diputació Provincial de Castelló va de la mà en l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Castelló (Ashotur) amb l’objectiu de posar en valor el turisme com a bastió econòmic de la província de Castelló.

Així ho ha explicat la presidenta del Govern Provincial, Marta Barrachina, qui s’ha reunit amb el president de l’entitat, Carlos Escorihuela, per a traslladar en primera persona “el ferm compromís de la institució d’exercir de corretja de transmissió dels interessos del sector”. “Ho hem fet sempre i ho continuarem fent. Perquè som fidels aliats d’aquest pilar econòmic que de la mà dels nostres empresaris creix, progressa i avança. I amb ell, la nostra província”, ha manifestat Marta Barrachina.

Acompanyada del vicepresident i diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez, la presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina ha reconegut “la vàlua d’empresaris que amb el seu esforç creen ocupació i treball i generen riquesa i qualitat de vida. Hui eixa obstinació es tradueix en fortalesa per a la província i creix cada dia amb el compromís d’abanderar tot el que té Castelló. I nosaltres ho fem amb ells”.

La província de Castelló creix com a destí vacacional per a milers de famílies, especialment de l’àmbit nacional, però tampoc està tancada a mercats internacionals. “Gràcies a l’enlairament d’un aeroport i del compromís dels qui sempre van creure en ell, la nostra terra és visitada cada dia per turistes estrangers que no dubten a repetir. Continuarem donant suport a aquest treball perquè creure en el turisme i en els qui treballen en el sector és creure a Castelló”.