El PP de Benassal destaca la inversió de més de 5.500 euros de la Diputació per a reparar el dipòsit d’aigua.

El Partit Popular de Benassal ha posat en valor la política hídrica de la Diputació Provincial de Castelló, que ha destinat 5.543,41 euros per a reparar el dipòsit d’aigua potable del municipi. La portaveu del PP a Benassal, Marta Pitarch, ha considerat “crucial” comptar amb el suport de la institució provincial per a garantir un recurs vital com és l’aigua potable. “Saber que comptem amb aquest recurs vital que ajuda a garantir l’estabilitat de la infraestructura que posseïm és fonamental”, ha afirmat Pitarch.

El compromís de la Diputació amb Benassal forma part del Programa de Subministrament d’Aigua Potable (AGA), que també ha beneficiat altres municipis de la comarca. Benafigos ha rebut una inversió de 21.376,09 euros durant l’estiu, mentre que Catí ha estat destinatària de 6.345,40 euros. En total, la inversió a la comarca supera els 60.500 euros.

Davant la sequera crítica que ha afectat la província, la Diputació Provincial de Castelló ha aprovat una línia extraordinària d’ajudes. Així, el 24 de setembre, es va incrementar la partida per a Benafigos en 21.031,92 euros, arribant a un total de 42.408,01 euros. Per a Catí, la suma es va ampliar amb 6.243,85 euros, elevant la xifra total a 12.589,25 euros.

Segons Marta Pitarch, “per als pobles de l’interior, com Benassal, és fonamental comptar amb l’escolta activa i la resposta diligent de la Diputació Provincial de Castelló, ja que és evident que el Govern d’Espanya ha girat l’esquena a un problema com la sequera, que ens afecta cada vegada amb més virulència”.

Finalment, Pitarch ha destacat el compromís del Consell de Carlos Mazón i de la Diputació presidida per Marta Barrachina, així com el pla de cubs de la Conselleria d’Agricultura, que ha abastit de subministrament als ramaders durant l’estiu.