55 famílies d’Alcalà-Alcossebre gaudeixen de l’ensenyament gratuït de 0 a 3 anys implantat pel Consell

Un total de 55 famílies d’Alcalà-Alcossebre es beneficiaran de l’escolarització gratuïta de 0 a 3 anys gràcies a les ajudes atorgades per la Generalitat Valenciana. Segons la Direcció General de Centres Docents, el municipi ha rebut un total de 222.500 euros, dels quals 91.500 euros es destinen a l’Escola Infantil Municipal d’Alcossebre i 131.000 euros a l’Escola Infantil Municipal d’Alcalà. El primer pagament mensual es va realitzar el 27 de setembre, i ja està previst el segon per a finals d’octubre.

La regidora d’Educació, María Agut, ha subratllat que aquesta gratuïtat ha estat possible gràcies a les inversions prèvies de l’Ajuntament en la construcció i adaptació de les instal·lacions municipals. “Ara, la Generalitat Valenciana ha assumit el cost total de l’ensenyament de 0 a 3 anys”, ha afirmat.

Agut també ha destacat que aquesta mesura suposa un avanç important per a la conciliació familiar, especialment per a les famílies treballadores, i ha celebrat l’esforç de l’Ajuntament per aconseguir l’homologació de les escoles infantils.