Podcast | Benicarló elimina la taxa d’aprofitament especial del domini públic per a les casetes de venda

Declaracions de la regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix

El Ple de l’Ajuntament de Benicarló ha aprovat per unanimitat la modificació de dos articles de l’ordenança fiscal T-14, que determina la utilització privativa o aprofitament especial del domini públic local.

La primera modificació suposarà que els quioscos i casetes de venda quedaran exclosos del pagament de la taxa per la utilització del domini públic en esdeveniments i fires quan estiguen organitzats per l’Ajuntament.

La segona modificació, que determina l’ocupació dels llocs de venda en la festivitat de Sant Gregori, preveu que s’amplien de quatre metres a quinze els metres lineals d’ocupació.

La regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix, ha assenyalat que «amb aquesta modificació donem suport a una demanda que venia produint-se des de fa temps per part de les entitats empresarials i comerços de Benicarló». «El que volem amb aquesta modificació —ha assegurat la regidora— és afavorir la participació en fires i esdeveniments organitzats per l’Ajuntament i, d’aquesta manera, dinamitzar més la ciutat de Benicarló».