El Maderas Sorlí Benicarló es proclama campió de la Lliga Valenciana amb una victòria ajustada davant el Gandía

El Maderas Sorlí Benicarló es va coronar ahir a la nit campió de la Lliga Valenciana després de vèncer el Gandía en una final vibrant que va mantenir als espectadors en tensió fins als últims segons. El partit, celebrat davant una gran afluència de públic, va acabar amb un marcador ajustat de 67-63 a favor del conjunt benicarlando.

La trobada va estar marcada per la intensitat i la igualtat entre ambdós equips, amb constants alternances en el marcador. El Gandía va sortir amb força i va aconseguir mantenir-se competitiu durant tot el partit, però el Maderas Sorlí Benicarló va saber gestionar millor els moments decisius, amb una defensa sòlida i encert en els tirs clau.

Aquesta victòria significa un nou èxit per a l’equip de Benicarló, que segueix consolidant-se com una referència dins del bàsquet valencià. Els jugadors i l’entrenador es van mostrar molt satisfets amb el resultat, destacant la dificultat del partit i l’esforç col·lectiu per aconseguir aquest títol.

El triomf del Maderas Sorlí Benicarló a la Lliga Valenciana suposa una injecció de moral de cara a la temporada regular, amb l’equip demostrant que està en un gran moment de forma i preparat per afrontar nous reptes. Els aficionats, per la seva part, van celebrar amb entusiasme aquest èxit que reafirma el potencial del club en l’àmbit regional.