Crònica Podcast | Crònica setmanal Vinaròs CF

𝑳𝑳𝑰𝑮𝑨 𝑻𝑬𝑴𝑷𝑶𝑹𝑨𝑫𝑨 24/25
 
Segon partit al municipal de Vinaròs i segona victòria a casa amb un gol al minut 4 de Christian Gil.
El partit va començar igualat i amb poca fluïdesa per les dues parts.
El matiner gol després d’un excel·lent córner botat per Alejandro Cabedo i molt ben rematat de cap per Gil va suposar, potser, que el conjunt visitant comencés a dominar territorialment fent que els de casa no se sentiren còmodes amb pilota i havent d’emprar-se més a tasques de contenció encara que amb el pas dels minuts van anar a més.
Al minut 17, Nico M. es veu obligat a abandonar el match per lesió i el seu lloc l’ocupa Marcos H.
En aquesta primera part destaquem una rematada al larguero del Paterna i algunes aproximacions dels locals sense fructificar.
La segona part comença de nou igualada i sense un clar dominador, Javi Celma dóna entrada al debutant Izan Montes que mostra un gran desplegament físic, suplint el golejador del partit Gil, amb una targeta, protegint així la possibilitat de quedar en inferioritat pel seu treball de contenció i desplegament físic. 
Tot i això, en aquesta segona part l’equip es queda en inferioritat per una doble targeta groga a Marcos H. pel que sembla molt rigorosa després d’una jugada a l’àrea on cau i el col·legiat considera no punible.
A partir d’aquell moment i a falta de 25 minuts més descompte, l’equip local amb ajuda i alè del públic s’ha d’emprar a fons per defensar el resultat, el mister decideix donar frescor a l’equip introduint Raúl M. i Joey A. per Cabedo i Oriol.
Mentrestant, els visitants busquen amb anhel el gol que els donés l’empat.
En aquest tram de partit destaquem una gran intervenció de Christian Cabanes que, amb les puntes dels dits, aconsegueix aclarir a córner un tret des de prop que està a punt de significar l’empat. També destaquem una gran ocasió del debutant Izan Montes, que en una fenomenal arribada a l’àrea contrària, està a punt d’anotar el que hauria significat el gol de la tranquil·litat. Finalment i amb 8 minuts de descompte va arribar el final i amb això una valuosíssima tercera victòria, molt treballada encara que sense excessiva brillantor en aquesta ocasió.
Pròxim compromís al camp del Roda B, a la ciutat esportiva Pamesa de Villarreal.
 
Seguirem treballant per millorar!!💪🏼