El Servigroup Peníscola guanya en el seu últim partit de pretemporada a casa (3-1)

El Servigroup Peníscola es va emportar la victòria davant el Wanapix Sala 10 Saragossa en l’últim partit de preparació com a local en el Juan Vizcarro, abans de començar la lliga l’11 d’octubre a Manzanares. Els de Santi Valladares van remuntar el 0-1 inicial amb tres gols en el tram final, en un dol que va tenir com a protagonista per les seves intervencions al meta visitant, Iván Bernad. Juanico, Juanqui i Saladié van anotar els gols de l’equip peniscolà.


Els aragonesos aviat es van avançar amb un gol de Carlos García en el minut 4, aprofitant una pilota rebutjada en l’àrea. Els de la Ciutat en la Mar van buscar la reacció encara que els va faltar ritme i claredat en atac. A més, Bernad es mostrava molt segur sota pals, buidant cada oportunitat per al possible 1-1.


Els de Santi Valladares van ser de menys a més en el partit i després del descans es van fer amb el control del joc, amb moltes arribades a la porteria de Bernad. Només les seves parades i la falta d’encert cara porteria del Peníscola van evitar que arribés abans el primer gol peniscolà. El 1-1 no va entrar fins al 31, quan Juanico la va enviar a la xarxa des de la dreta, marcant així el seu cinquè gol de la pretemporada.


El Peníscola va obrir la llauna i va buscar culminar la remuntada; després de sengles avisos de Juanqui i Pol Salas, el propi Juanqui va signar el 2-1 amb una rematada de volea després d’un córner. Tot seguit, Elías i Sancho van perdonar el tercer, abans que Carles Saladié sí que acabés aconseguint el 3-1 amb una gran jugada invidiual després de combinar amb Sancho. Saragossa ho va acabar intentant amb porter-jugador però sense encert.


El conjunt peniscolà es queda amb un balanç de cinc victòries, un empat i una derrota en aquesta pretemporada. Aquesta setmana vinent, últims partits de preparació, el dimarts a Castelló de Supercopa Comunitat i el dissabte amistós a Tudela davant el Ribera Navarra.


Pel Servigroup Peníscola van jugar: Rafa López, Lucas, Elías, Víctor Pérez, Juanqui; cinc inicial; Salas, Pani, Saladié, Sancho, Juanico, Yeray i Gus.


Gols: 0-1 García (min. 4), 1-1 Juanico (min. 31), 2-1 Juanqui (min. 35), 3-1 Saladié (min. 37).



Foto: premsa Servigroup Peníscola FS.