La Diputació injecta més de 43.000 euros en Ares per a garantir l’aigua potable i el PP aplaudix “la política que complix”

La Diputació Provincial de Castelló que lidera Marta Barrachina ha injectat més de 43.000 euros en Ares amb l’objectiu de sufragar els gastos que la localitat ha patit per a proveir a la població amb cubes.

“Hui, una vegada més, es demostra el compromís lleial de la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, amb l’interior. Independentment de qüestions ideològiques, responen davant necessitats del món rural com són les que patim al nostre poble”, ha declarat Fernando Salvador, president del PP en Ares.

La inversió acordada en el ple del passat dimarts 24 de setembre i que es xifra en 21.725,64 euros se suma a la ja injectada per la Diputació de Castelló durant l’estiu. “En aquella ocasió van ser 22.078,98 euros els subvencionats a Ares per a poder afrontar els gastos de les cubes d’aigua que van haver d’arribar fins a la població en l’estiu per a fer front a la sequera”. “Ara s’ha aprovat una subvenció extraordinària per a aquells subministraments que van excedir d’aquella primera inversió. Entre ambdues sumen 43.804,62 euros”, ha concretat el president del PP.

En definitiva, “hui sabem que podem comptar amb la Diputació, que si necessitem ajuda tenim una administració aliada en la plaça de Les Aules, com també la tenim en el Consell de Carlos Mazón, que ha garantit l’aigua a les nostres ramaderies durant tot l’estiu. Per fi hi ha administracions sensibles a les demandes de l’interior de Castelló independentment del color polític que ostente l’alcaldia. Perquè el PP complix amb el territori”.

 

Inversió a la comarca

Cal assenyalar que la injecció que la Diputació ha concedit a Ares s’amplia a altres deu localitats de la comarca dels Ports fins a elevar-se l’import subvencionat als 94.036,28 euros. En este fons s’inclouen no sols els fons de la primera fase del pla AGA, concedits al costat d’Ares a les localitats de Castell de Cabres, Cinctorres, Forcall, Herbers, Olocau del Rei, la Pobla de Benifassà, Todolella, Vallibona, Villores o Zorita. Es contemplen a més fons extraordinaris que no sols han beneficiat a Ares, també a la Pobla de Benifassà i Vallibona.