Canet lo Roig es prepara per a celebrar la Festa de Sant Miquel aquest cap de setmana

La població de Canet lo Roig es disposa a celebrar la tradicional Festa de Sant Miquel els dies 27, 28 i 29 de setembre, amb un complet programa d’activitats que inclou exhibicions taurines, música en directe i actes religiosos.

Els festejos començaran el divendres 27 a les 20h, amb una exhibició de bestiar boví i bou embolat de la ramaderia de Hermanos Bellés de La Torre d’en Besora, a la plaça País Valencià. La jornada continuarà amb una animada discomòbil al local polivalent.

El dissabte 28 serà el Dia de la Penya Taurina, amb activitats destacades al llarg del dia. A les 12h, tindrà lloc una exhibició de bestiar boví de la ramaderia d’Eliseo Castell, d’Alfara de Carles (Tarragona). Aquesta exhibició es repetirà a les 18h, amb exemplars de la ramaderia d’Eulogio Mateo, de Carcar (Navarra), i culminarà amb un altre bou embolat. Ja a la nit, a les 22:30h, el Grup Prisma actuarà a la plaça, i la festa seguirà amb una Macrodiscomòbil al local polivalent a partir de la mitjanit.

El diumenge 29, a les 18h, es celebrarà la Missa i Processó en honor a Sant Miquel, el patró de la localitat, tancant així el cap de setmana festiu.

El regidor de Festes, Borja Pla, ha subratllat l’arrelament d’aquestes festes en el municipi, destacant la implicació de les associacions, especialment la Penya Taurina. També l’alcaldessa, María Ángeles Pallarés, ha fet una crida a la participació de tots els veïns i veïnes, així com de les poblacions veïnes, demanant a més prudència en els festejos taurins, una part central de la programació.

La Festa de Sant Miquel promet ser una celebració plena de tradició i convivència per a tota la comarca del Baix Maestrat.