L’alcaldessa de Canet lo Roig destaca la gran projecció internacional que suposa la Xarxa Canets del món

L’alcaldessa de Canet lo Roig, María Ángeles Pallarés, que va participar este passat cap de setmana en la localitat catalana de Canet de Mar en la Trobada Fundacional de Canets del món, ha destacat “la gran projecció internacional que suposa per al nostre municipi la creació de la Xarxa Canets del món”.
Per tal motiu, s’impulsarà, entre altres iniciatives, una pàgina web en diversos idiomes que donarà a conéixer tots aquells aspectes significatius de les poblacions que participen en este singular ‘Club’, que té com a eix vertebrador el nom de Canet.
“Pense que pot ser un punt d’inici molt bo per a la promoció de Canet lo Roig perquè compartirem en altres Canets del món, tots aquells aspectes significatius del nostre poble com poden ser les oliveres mil·lenàries, que són un dels nostres portaestandards, sense oblidar altres aspectes relacionats amb la cultura, el patrimoni, les festes, costums, que fan que Canet lo Roig siga un lloc molt atractiu per a visitar o viure. Queda molt de camí per recórrer, però en la Trobada Fundacional de Canets del món, es respirava un magnífic ambient que dona peu a pensar que és un projecte amb molt de futur”, ha indicat.
Per una altra banda, l’edil ha recordat que la Xarxa també vol ser un punt de trobada d’intercanvi d’experiències en gestió municipal abastant altres pilars importants com l’educació promovent la formació o l’intercanvi d’estudiants.
En esta primera acta fundacional van participar Canet de Mar, Canet en Roussillon, Canet d’Adri, Canet del Rosselló, Canet d’Aude, Canet lo Roig, Canet de Tallada, Caneto i Canet Hérault.
Pallarés, ha volgut agrair a l’alcalde de Canet de Mar, Pere Xirau, així com a la corporació municipal, per l’atenció rebuda en una jornada que ha catalogat “d’històrica”.