L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre es fa càrrec del cost de 1.100 agendes escolars que es reparteixen als centres educatius

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre s’ha fet càrrec aquest curs de la compra de 1.100 agendes escolars que s’han repartit en els centres educatius de la localitat: CEIP Lo Campanar, CEIP La Mola i IES Serra d’Irta. Les agendes, que s’han repartit entre l’alumnat inclouen informacions d’interès com a horaris, estructura del centre i equip directiu, calendari escolar, activitats, normes bàsiques o serveis escolars. En el cas del CEIP Lo Campanar s’han inclòs pictogrames per a afavorir la integració de l’alumnat amb dificultats d’aprenentatge o trastorns del llenguatge.

 

La regidora d’Educació, Maria Agut, ha destacat “la continuïtat d’aquesta iniciativa que portem realitzant, en coordinació amb els centres educatius del municipi, des de fa diversos anys i que va en benefici de tota la comunitat educativa”.

 

A més de fer-se càrrec del cost econòmic d’aquestes agendes escolars, per part de l’Ajuntament s’han repartit també un total de 886 bons de 15 euros per a comprar material escolar en establiments de la localitat. Els bons s’han repartit en els centres educatius de la localitat. Les famílies amb xiquets i xiquetes empadronats en la localitat i que no acudeixen a centres d’Alcalà-Alcossebre poden recollir els seus bons a l’Ajuntament d’Alcalà i Oficines Municipals d’Alcossebre.