La Policia Local d’Alcalà-Alcossebre lliura al seu propietari 3.970 euros extraviats en un caixer automàtic

Distracció amb final feliç a Alcalà de Xivert, gràcies a la col·laboració ciutadana i a la intervenció de la Policia Local d’Alcalà-Alcossebre. Un veí de la localitat, Mohamed D.O, propietari d’un comerç, va extraviar 3.970 euros en un caixer automàtic de l’agència del Banc Santander de la plaça del Frontó d’Alcalà, mentre estava realitzant diversos ingressos. El següent usuari del caixer, Sergio R. B, se’ls va trobar en la ranura en la qual es diposita l’efectiu, en anar a retirar la quantitat que havia sol·licitat, i no va dubtar a lliurar-los a la Policia Local, quedant en custòdia policial. Una vegada lliurat l’efectiu, des de la Policia Local es van realitzar gestions amb l’entitat bancària, per a esbrinar a qui pertanyia la quantitat i finalment va poder determinar-se que eren propietat de Mohamed D.O.

 

Ja s’ha fet lliurament de l’efectiu al seu amo, en presència del ciutadà que es va trobar els diners i de responsables del Banc Santander, en seu policial.

 

Des de l’entitat bancària i, des de la Policia Local i l’Ajuntament, s’ha traslladat a Sergio R. B el corresponent agraïment per la seua ctitud exemplar i la seua col·laboració per a resoldre l’extraviament de diners.