Hugo Monfort i Carla Masip es coronen campions del 10k Nocturn representant al C.E. Vinaròs

El passat 21 de setembre de 2024 es va celebrar la IX edició del 10k i 5k Nocturn a Vinaròs, un esdeveniment esportiu marcat per l’homenatge al nostre estimat Juan Arnau, entrenador de categories inferiors del C.E. Vinaròs, que ens va deixar el passat mes de juny. La cursa va ser dedicada en la seva memòria, i va reunir més de 360 corredors en una nit ideal per a la pràctica de l’atletisme.

El C.E. Vinaròs va brillar amb 25 atletes inscrits, destacant especialment Hugo Monfort, que es va proclamar guanyador del 10k amb un temps de 32:24. En categoria femenina, Carla Masip va aconseguir la victòria amb 36:29. El 5k també va comptar amb èxits del club, amb Águeda Cid (2a Absoluta F) i Pau Forner (3r Absolut M).

En la classificació per equips, el C.E. Vinaròs es va proclamar campió gràcies a les actuacions de Carla Masip, Martina Contreras, Hugo Monfort, Edu Pla, Paco Balastegui, Felipe Beltrán i Jahvé Fernández.

El mateix dia, Maribel Arenós va representar el club al Campionat d’Espanya Màster de Milla a Alcañiz, aconseguint una destacada 5a posició amb un temps de 6:33.

Enhorabona a tots els atletes i entrenadors pels grans resultats!