Paula Bretó, del Club de Natació de Benicarló, campiona de la Copa d’Espanya d’aigües obertes

Dissabte al migdia es disputava l’etapa final de la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes a l’embalse de Castrelo de Miño (Ourense) prova que s’ha realitzat amb la presència de pluja de forma intermitent.

L’equip cadufer comptava amb dos representants Paula Bretó i Yeray Ibáñez que aprofitaren la oportunitat de sumar els últims punts en la general d’una etapa que otorgava la màxima puntuació i amb una bonificació extra pel que va comptar amb un gran nivell de particiació.

Paula Bretó amb un temps de 1h. 23’ obtenia la segona posició de la categoria, el que li permitia proclamar-se campiona de Copa Espanya en la categoria 45 després d’una igualadíssima pugna al llarg de les 18 etapes.

Yeray Ibáñez feia els 5.000 metres en 1h 17`’ quedant en 5a posició però fora del temps de tall per a puntuar que s’havia posat molt exigent pel temps realitzat pel 1r classificació. D’aquesta manera Yeray Ibáñez es quedava a pocs punts d’obtenir el bronze en la Copa Espanya en una categoria Junior amb moltíssima competència.

Repte superat amb nota el que es va plantejar enguany des del Club Natació Benicarló d’apostar per tindre representació en la Copa d’Espanya en una edició especialment díficil on els benicarlandos han hagut d’afrontar 2 handicaps, la ubicació de gran part de les etapes al nord peninsular i la cancel·lació de la Peníscola-Benicarló.

Suspesa la 31a Travessia al Port de València Campionat Autonòmic d’Aigües Obertes

El mateix matí es desplaçava gran part del nostre equip d’Aigües Obertes per disputar el Campionat Autonòmic i etapa final del circuit valencià a la Marina del Port de València.

Malauradament, i davant de les previsions de tempesta elèctrica i en pro de la seguretat dels participants la cursa es va suspendre en l’últim moment. Un esptiu especialment complicat enguany  ocasionant diverses suspensions de proves.

 

El Club Natació Benicarló acudia a la cita defensant posicions de podi en les categories per clubs i individuals, quedant-se a l’espera d’una desició final en la celebració de la competició.