Derrota del Servigroup Peníscola a Manzanares en el cinquè partit de pretemporada (3-1)

El Servigroup Peníscola va perdre aquest dissabte a Manzanares, en el seu cinquè partit de la pretemporada 24/25. Els de Santi Valladares van acusar la falta d’encert cara a porteria, amb quatre trets al pal, a més de tenir menys rodatge que els manxecs. Juanico va anotar el gol dels peniscolans en els útimos minuts, amb el partit pràcticament resolt. Van debutar dos jugadors del filial: Isaac i Pau.

Primera derrota de la pretemporada dels del Baix Maestrat, que van poder avançar-se en el minut 6 amb la primera ocasió clara del partit, un tret de Lucas que es va anar al travesser. Poc després, amb el Manzanares dominant, va arribar el 1-0, obra de Antoñito després d’una pilota rebutjada per Gus.

Els locals tenien major control de pilota però el Peníscola gaudia en una contra d’una doble ocasió per a l’empat; Juárez va detenir l’u contra un amb Juanico i el rebutgi d’Elías es va anar al pal. En el tram final del primer temps, intercanvi d’ocasions amb una bona parada de Gus davant Nefi i una altra pilota del Peníscola al pal, en aquesta ocasió a llançament de Pani.

Després del descans, es va mantenir la mateixa tònica de joc, amb un Peníscola que buscava el gol de l’empat. Podia haver arribat en una jugada de Juanico que Elías no va arribar a rematar per poc. Després d’una altra doble oportunitat peniscolana, van arribar dos gols gairebé seguits del Manzanares, més efectiu cara a porta. Pedro va posar el segon amb un tret creuat amb l’esquerra i Javi Alonso, el tercer a la mitjana tornada amb la dreta.

En els minuts finals ho va continuar intentant el Peníscola, que es va topar amb el pal per quarta vegada en el partit, amb un llançament llunyà de Juanico que es va anar al travesser. El propi Juanico va ficar el 3-1, en aprofitar una pilota rebutjada dins de l’àrea. Al final, el triomf es va quedar al Manzanares Sorra, en un dol que es reeditarà el pròxim 11 d’octubre en la Jornada 1 de Primera Divisió.

Els peniscolans es queden amb un balanç de tres victòries, un empat i una derrota en la pretemporada. El següent partit, dimecres que ve a l’Alcora, Jornada 2 de Supercopa Comunitat.

Pel Servigroup Peníscola van jugar: Gus, Elías, V. Pérez, C. Saladié, Juanqui; cinc inicial; Sancho, Lucas, Pani, Juanico, Isaac, Pau i Rafa López.

Gols: 1-0 Antoñito (min. 8), 2-0 Pedro (min. 31), 3-0 Javi Alonso (min. 32), 3-1 Juanico (min. 37).