Nou avís de pluges i tempestes a la Comunitat Valenciana

El Centre de Coordinació d’Emergències ha emès un avís per pluges i tempestes a la Comunitat Valenciana per a aquest dissabte. S’ha establert l’alerta taronja al litoral de Castelló i al litoral nord de València, on es preveuen precipitacions d’entre 40 i 50 mm en una hora. A la resta del territori, es manté l’alerta groga per possibles tempestes i pluges intenses.

Les autoritats recomanen extremar la precaució, especialment en zones properes al litoral i en àrees susceptibles d’inundació. A més, l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha advertit que demà podria ser el dia més advers d’aquest episodi de pluges al litoral de Castelló, mantenint l’alerta taronja activa tant avui com demà.

Segons les previsions de l’Aemet, diumenge es viurà la pitjor jornada del temporal, amb una lleugera millora prevista per dilluns, quan les pluges i les tempestes perdran intensitat. Dimarts es preveu un cel ennuvolat, però sense precipitacions.

El cos de bombers de la Diputació de Castelló ha sol·licitat a la població que prengui precaucions durant tot el cap de setmana davant d’aquestes condicions meteorològiques adverses.