Carrefour dona suport a AFANIAD Vinaròs en el “Dia de la Bona Gent” amb millores a la seva botiga solidària.

Carrefour ha celebrat el seu tradicional “Dia de la Bona Gent”, una jornada dedicada a la col·laboració amb més d’un centenar d’entitats socials arreu del territori. En aquesta edició, més de 1.200 treballadors de 108 centres Carrefour han destinat la seva jornada laboral a millorar les instal·lacions de 109 organitzacions socials, oferint tant el seu temps com les seves habilitats.

A Vinaròs, Carrefour ha col·laborat amb AFANIAD en la millora de la seva botiga solidària. Els voluntaris han participat en la instal·lació de nous penjadors per facilitar la visibilitat de la roba que es ven a la botiga, la qual prové de donacions particulars. Aquesta acció no només millora l’aspecte de la botiga, sinó que també potencia la capacitat d’AFANIAD de continuar amb la seva tasca solidària.

La botiga solidària forma part d’un projecte més ampli de l’associació, que inclou el Centre d’Atenció per a la Vida Independent (C.A.V.I.), amb l’objectiu de fomentar l’autonomia i la integració de persones amb discapacitat. La venda de productes a la botiga és una de les fonts de finançament per a aquest programa, que també és una extensió del treball que es realitza al taller ocupacional.

Gràcies a la implicació dels treballadors de Carrefour i a la donació de materials per part de l’empresa, l’entitat pot seguir avançant en els seus objectius i donar suport a les persones més vulnerables. AFANIAD ha expressat el seu agraïment a Carrefour per aquesta iniciativa, que un any més contribueix a fer més viable el seu programa de “Venda Solidària”.