Detinguts els presumptes autors dels robatoris comesos en dos bars de Benicarló

La Guàrdia Civil de Benicarló ha detingut a dos homes com a presumptes autors dels robatoris comesos en dos establiments hostalers de la localitat.

La matinada de l’11 de setembre dues persones van cometre un robatori amb força en un bar de la població, emprant per a això un vehicle tot terreny, van col·lidir contra l’establiment i van accedir a l’interior on van aconseguir fer-se amb la caixa registradora.

Només una hora després van accedir a un altre local, servint-se d’unes barres de ferro van fracturar la porta i van aconseguir sostreure la caixa de cabals.

Als establiments van acudir patrulles de Guàrdia Civil i Policia Local de Benicarló, que van realitzar els registres oportuns.

La Guàrdia Civil es va servir de les dades obtingudes en les inspeccions per a iniciar una recerca amb la finalitat d’esclarir els fets succeïts. Al seu torn, Policia Local trobava a uns 600 metres del primer robatori un vehicle amb les portes obertes i el motor en marxa, possiblement el turisme emprat per a cometre el alunizaje.

Durant el desenvolupament de la recerca i després de l’obtenció de proves, es va poder acreditar que el vehicle havia estat sostret amb la finalitat de cometre els il·lícits, van poder servir-se de l’en el primer robatori, no sent possible en el segon a trobar-se l’establiment en un carrer on hi ha pals de protecció.

Els investigadors de la Guàrdia Civil van recaptar les perquisicions necessàries que juntament amb altres gestions més tècniques van aconseguir la plena identificació dels presumptes autors dels fets, culminant amb la localització i detenció de dos homes de 34 i 37 anys respectivament als quals se’ls atribueix els delictes de robatori amb força, robatori o ús de vehicle.

Els detinguts que van passar a disposició judicial han ingressat a la presó.

L’actuació ha estat realitzada per components de la Guàrdia Civil amb el suport de la Policia Local de Benicarló.