Podcast | La Festa de Sant Antoni 2025 escalfa motors amb l’homenatge a Mª Asunción Montserrat Ferrer i Carlos Llopis Martínez

La Festa de Sant Antoni de Benicarló 2025 va començar a fer les seues primeres passes el passat dissabte 14 de setembre en el seu tradicional dinar de gala. En l’acte la Confraria de Sant Antoni va donar a conèixer la Dama 2025, Alba Cerdá Llorach, i a les tres noves parelles de majorals. També va presentar el matrimoni de l’homenatge: Mª Asunción Montserrat Ferrer i Carlos Llopis Martínez.

Els nous majorals i majorales són: Antonio José Bosch Verge i Ariadna Gilabert Albiol, José Vicente Castillo Fernández i Marta Oms Brau, i Juan Carlos Martínez Sánchez i María del Pilar Esteller Ramón.

Els presidents de l’entitat José Antonio Simó i May Zaragozá van donar la benvinguda als nous protagonistes de la festa i els van convidar “a gaudir, al màxim, de la festa a tocant d’amics i familiars”.

D’altra banda, també es va aprofitar per dir adéu a les parelles formades per Miguel Ángel Grasa Cabrero i Eva Marín Nieto, Víctor Cerdá Blasco i Mari Carmen Clavel Miravet, i Víctor Gil Gil i Sonia Moliner Roca. Els volem acomiadar amb tota la nostra estima, i traslladar-los el nostres agraïment per la tasca que han desenvolupat en estos 4 anys”, van expressar els presidents.

La Confraria de Sant Antoni de Benicarló també agraïx el suport del consiliari, mossén Carlos Garcia Talarn, als cavallistes, lloeros, així com de l’Ajuntament de Benicarló i dels patrocinadors i col·laboradors d’esta Festa d’Interès Turístic Provincial, que enguany se celebrarà el divendres 17 i dissabte 18 de gener.