Silvia Elena Sánchez Quijano presenta en Santa Magdalena el llibre, ‘L’Art Que És Viure: Perquè viure és un art’

L’Auditori de Santa Magdalena acollirà el divendres, 18 d’octubre, a les 18.30h, la presentació del llibre de Silvia Elena Sánchez Quijano, ‘L’Art Que És Viure: Perquè viure és un art’, que ha arribat a convertir-se en Best seller en Amazon.

Segons indica l’autora, es tracta d’un llibre per a viure’l, per a pensar, per a donar-te l’oportunitat de conéixer-te i descobrir qui eres i què vols fer de la teua vida. És una porta oberta, sobretot per a les dones joves que volen ser elles mateixes, deixar de repetir històries familiars. Aquelles que van descobrir que no volen ser còpies de les seues mares i àvies. Les que tampoc són la seua professió i busquen canviar de rumb mitjançant l’autoconeixement.

Per a Silvia Elena Sánchez Quijano: “Tot és possible des de l’acció, des de l’atrevir-se, des de l’escoltar LA VEU DE LA TEUA ÀNIMA. Apaga el soroll extern i eixe intern remugant. Connectar amb eixa essència pura, amb eixa veu interior que pot guiar-te a bon port sempre. Deixar arrere les inclinacions també és part del procés que et convide a conéixer, a fer-te càrrec només de la teua vida. Eixa és la teua responsabilitat: Ser plena/s a cada pas, de manera que quan et mires a l´espill et RECONEGUES”.

L’autora a més de presentar el seu llibre en Santa Magdalena, signarà exemplars, ja que es podrà adquirir la publicació durant el mateix acte de presentació.