El Grup de Danses Magdaleneres celebra el seu XX Aniversari

El dissabte 28 de setembre el Grup de Danses Magdaleneres de Santa Magdalena celebrarà el seu XX Aniversari i ho farà amb una gran festa d’aniversari, en la qual les protagonistes seran la música i com no les danses. Amb tal motiu, des del Grup de Danses Magdaleneres s’ha organitzat una jornada molt especial, que arrancarà a les 12h, amb la inauguració a La Capella, d’una exposició d’indumentària tradicional i fotografies, que mostren la història de l’entitat al llarg d’aquests 20 anys d’existència. Aquesta exposició romandrà oberta de 12 a 14h i de 17 a 20.30h. Totes les persones que assistisquen serà obsequiades amb moscatell i els típics rotllets de la població.

D’altra banda, a les 17h s’iniciarà la gran festa de la música i les danses, amb una cercavila per part dels grups participants en aquest aniversari, procedents de les localitats de: Albocàsser, Alcalà de Xivert, Benicarló, Càlig, La Jana, La Torre d´en Domènec, Torreblanca i l’amfitriona, Santa Magdalena. La cercavila pel nucli urbà de la població finalitzarà a la plaça Espanya, lloc en el qual es ballarà una cançó representativa de cada localitat participant. Finalitzada aquesta actuació, a les 20.30h hi haurà un ‘Bureo’ en el poliesportiu municipal a càrrec de la rondalla, Arnadí. Es tracta d’un acte obert a tots els públics.

Aida Sospedra, presidenta del Grup de Danses Magdaleneres, explica que: “hem preparat amb molta il·lusió aquesta gran festa d’aniversari, amb l’únic objectiu de passar una bona jornada en companyia d’alguns dels grups de danses més representatius del nostre entorn”. Al mateix temps, la presidenta del Grup de Danses convida a tota la població i visitants a participar d’aquesta gran festa que han organitzat.