La Policia Local de Benicarló deté el presumpte autor de diversos robatoris

El passat 5 de setembre, cap a les 07:00 del matí, un veí de Benicarló va informar la Policia Local sobre un intent de robatori d’una bicicleta al carrer Organista Coscollano. El presumpte autor, un home que portava una navalla, va amenaçar el veí quan aquest va intentar evitar el robatori.

Efectius de la Policia Local es van desplaçar ràpidament al lloc dels fets i van procedir a la detenció de l’individu, que havia intentat fugir i s’havia amagat en un descampat proper. Durant la detenció, els agents van trobar un maletí i diverses eines de treball, incloent-hi trepants elèctrics i bateries.

Després de les primeres investigacions, la Policia Local va poder localitzar els propietaris tant de la bicicleta com de les eines recuperades. Aquestes eines havien estat sostretes de l’interior d’un vehicle estacionat al municipi.

El material recuperat, així com la bicicleta, han estat lliurats als seus respectius propietaris després de formalitzar les denúncies pertinents al quarter de la Guàrdia Civil. La policia continua amb les investigacions per determinar si l’individu està implicat en altres robatoris recents a la zona.