El CEIP Felicinda Collell de Càlig acollirà un Cicle d’Educació Nutricional aquest octubre

El pròxim mes d’octubre, el CEIP Felicinda Collell de Càlig serà l’escenari del Cicle d’Educació Nutricional, un programa emmarcat en el V Pla de Salut de la Comunitat Valenciana. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és promoure una alimentació saludable entre els xiquets i xiquetes al llarg de tot el cicle vital.

El programa serà possible gràcies a una subvenció de 2.500 euros atorgada per la Conselleria de Sanitat, a la qual se sumarà una aportació de 500 euros per part de l’Ajuntament. L’objectiu és sensibilitzar els alumnes sobre els beneficis d’una alimentació equilibrada i apropar-los als aliments saludables a través de tallers i activitats pràctiques de cuina. Irene Monroig, nutricionista i farmacèutica, serà l’encarregada d’impartir aquest cicle educatiu als alumnes de 5é i 6é de primària del centre.

La regidora d’Educació, Ruth Sanz, ha destacat que “es tracta d’un projecte pilot sense precedents a Càlig, dissenyat per fomentar la nutrició i els hàbits saludables entre l’alumnat”. Sanz ha explicat que es duran a terme quatre tallers pràctics de cuina, amb receptes senzilles i saludables, perquè els xiquets puguen aplicar el que aprenen en el seu dia a dia i compartir-ho amb les seues famílies.

Per finalitzar, la regidora ha comentat que ja s’ha celebrat una reunió de coordinació amb la directora del CEIP Felicinda Collell, Sunny Ferrer, i amb Irene Monroig per definir els detalls del programa, que començarà el pròxim mes d’octubre.