Marie Claire de Vilafranca reprèn l’activitat després de l’ERTO

Les instal·lacions de l’empresa tèxtil Marie Claire, situades a Vilafranca, tornen a obrir les portes als seus treballadors després de mesos d’inactivitat a causa d’un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO). Els 77 empleats de l’empresa començaran a reincorporar-se de manera escalonada, i aquest dimarts està previst que el personal de manteniment i els operaris encarregats de les màquines siguin els primers a tornar als seus llocs de treball.

La reactivació de Marie Claire arriba després que el grup industrial For Men, que va adquirir la firma l’agost passat per 250.000 euros, hagi esmenat els problemes detectats pel Fogasa en la proposta de compra. For Men s’ha compromès a garantir la continuïtat de la fàbrica i rellançar la marca, destacant que Marie Claire no és només una marca de llenceria, sinó un símbol de tradició, qualitat i creativitat en la indústria tèxtil.

Amb aquest pla de rellançament, els nous propietaris asseguren una nova etapa per a la històrica fàbrica de Vilafranca, amb l’objectiu de mantenir-ne l’activitat durant molts anys. Aquest retorn a la feina suposa un alleujament per a la plantilla i l’economia local.