El Club Bàsquet Benicarló rep un nou impuls amb el patrocini de la família Alberich-Ferrer

El Club Bàsquet Benicarló ha anunciat un acord de patrocini per a les temporades 2024-2025 i 2025-2026 amb la família Alberich-Ferrer. Aquest mecenatge permetrà al club continuar promovent i fent créixer el bàsquet de base a la població, oferint més oportunitats per als joves jugadors locals.

Ángel Alberich, enginyer de Telecomunicacions i Doctor en Enginyeria Biomèdica, és el CEO i cofundador de Quibim, una empresa dedicada al desenvolupament d’eines d’intel·ligència artificial per a l’anàlisi d’imatges mèdiques, contribuint així a la Medicina de Precisió. Blanca Ferrer, per la seva banda, és Doctora en Medicina i Cirurgia, i Hematòloga a l’Hospital Clínic Universitari de València, especialitzada en limfomes, leucèmia i biologia molecular. Tots dos són grans apassionats de l’esport, en especial del bàsquet, i defensors dels bons hàbits i l’educació científica entre els joves.

La col·laboració amb el Club Bàsquet Benicarló no només busca potenciar l’esport, sinó també promoure les carreres STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) entre els més joves. Com a símbol d’aquest compromís, tots els jugadors de la pedrera lluiran el logo “Innovació i Ciència” a les samarretes, representat per una pilota de bàsquet dins d’un matràs aforat.

Segons dades recents, només el 23% de les matriculacions universitàries a Espanya corresponen a carreres STEM, una xifra per sota de la mitjana europea. Amb aquesta acció, la família Alberich-Ferrer espera despertar la curiositat i la motivació dels joves cap a aquestes disciplines.

Des del Club Bàsquet Benicarló han expressat la seva satisfacció: «Estem molt contents de poder incorporar la família Alberich-Ferrer al nostre projecte i esperem mantenir aquesta col·laboració durant moltes temporades».

Foto via Instagram del club.