VOX critica al Govern del PP-Benigazlum “per la pujada d’impostos i la manca de solucions a Benicarló”.

El portaveu de VOX a l’Ajuntament també lamenta la “nefasta gestió del PSOE” en l’anterior mandat amb “projectes fallits i perjudicials per al municipi com van ser l’Eix Cívic i el Bulevard”

Benicarló, 10 de setembre de 2024. El portaveu de VOX a Benicarló, Toni Fornés, ha analitzat aquest primer any de Govern del PP i Benigazlum i els ha acusat d’haver enganyat els seus votants, després que en campanya prometessin baixar els impostos i obrir en quatre mesos la piscina, però no hagin complert la seva paraula.
“En lloc d’una reducció, els ciutadans han experimentat un augment considerable. O van mentir als benicarlandos en campanya, o estem davant d’una negligència per no haver advertit durant aquests anys amb 5 regidors a l’oposició sobre els problemes financers de l’Ajuntament”, argumenta.
Fornés ha criticat que l’actual regidor d’Urbanisme, Juan Pascual Sorlí (Benigazlum), s’ha excusat dient que ell no ha incomplert la seva promesa d’obrir la piscina en quatre mesos “perquè ell no és alcalde”. Per a Fornés això és “inacceptable” i ha assegurat que “encara que Sorlí no sigui l’alcalde, va assumir la responsabilitat d’aquesta àrea de Govern i el seu deure era complir el que es va prometre durant la campanya electoral, perquè als polítics no se’ls recorda pel que diuen, sinó pel que fan”.
Així mateix, acusa el PP “de manca de voluntat i capacitat per resoldre els problemes”. Uns problemes, que ells mateixos “denunciaven quan estaven a l’oposició i que ara no atenen, com són la seguretat ciutadana, l’obertura del trànsit a l’Eix Cívic, l’obertura de la piscina i el bulevard”.
També ha retret al PP que “iniciés el seu mandat amb una fugida programada”, en referència al regidor José Antonio Redorat (que va renunciar al seu càrrec per ocupar un lloc a la Generalitat), deixant així dues àrees molt sensibles com són Urbanisme i Esports.
A més, ha acusat el Govern de “manca de rigor en la gestió financera amb una constant presentació de factures extrajudicials en cada ple que reflecteix la mala planificació econòmica de l’equip de Govern del PP i Benigazlum”.

El regidor de VOX també ha llançat dures crítiques a la gestió del PSOE durant el seu anterior mandat, després que el portaveu municipal socialista hagi afirmat que “si el seu partit estigués al Govern, la piscina municipal ja estaria oberta”.
“És necessari recordar que, durant el mandat del PSOE, mai es va aconseguir reobrir la piscina a causa de licitacions irreals i desajustades als preus de mercat. A més, va ser el mateix PSOE qui no va aixecar l’objecció que va presentar Intervenció sobre el projecte actual i no es van prendre en aquell moment les mesures efectives per resoldre el problema”, recalca.
Fornés ha acabat fent referència també “a la nefasta gestió urbanística del PSOE” quan governava: “Van deixar Benicarló en una situació caòtica amb l’Eix Cívic i el Bulevard; dos projectes impulsats per l’exalcaldessa Xaro Miralles, que han resultat ser fallits i perjudicials per al desenvolupament del municipi”.