L’alcalde de Sant Jordi demana millores en el transport públic i infraestructures

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez Cifre, ha sol·licitat al conseller de Medi Ambient, Infraestructures i Territori, Vicente Martínez, la incorporació de transport públic a la urbanització Panoràmica i un augment de la freqüència del servei en el municipi de Sant Jordi. Durant la reunió, Sánchez Cifre va destacar la importància d’aquestes millores per a facilitar la mobilitat dels veïns i millorar la qualitat de vida al municipi.

L’alcalde ha expressat el seu agraïment per la bona predisposició del conseller, així com del secretari autonòmic i el director general, per buscar solucions efectives a aquests problemes. “Estem satisfets per la voluntat de col·laboració mostrada per a millorar els serveis de transport”, ha afirmat Sánchez Cifre.

A més, en la trobada també es va abordar la preocupació per la deixadesa del Govern d’Espanya en relació amb el pas inferior de la N-232 en l’accés a Sant Jordi, una infraestructura que necessita millores urgents. En la reunió va participar també l’alcaldessa de Canet lo Roig, Mª Ángeles Pallarés, que va compartir la necessitat de resoldre aquesta situació per garantir una major seguretat i accessibilitat a la zona.