El servei de taxi al metge de Tírig ha realitzat 150 viatges des de principi d’any

Des de l’inici del 2023, el servei de taxi al metge de Tírig ha efectuat uns 150 desplaçaments, segons ha informat l’alcalde, Juanjo Carreres. Aquesta iniciativa, finançada íntegrament per l’Ajuntament, s’ha consolidat com una eina fonamental per al benestar de la població, especialment per a les persones d’edat avançada. Carreres també ha destacat que els beneficis generats aquest estiu per la gestió municipal de la piscina s’han destinat íntegrament a aquest servei essencial.

El servei de taxi facilita el trasllat dels veïns a consultes mèdiques en diverses localitats com Castelló, Vinaròs o la Vall d’Alba. A més de ser un suport directe per a les persones majors, aquesta iniciativa és un recurs clau en la lluita contra la despoblació, ja que contribueix a mantenir la població en el municipi i ajuda les famílies en la conciliació laboral i familiar.

La regidora de Sanitat i Benestar Social, Blanca Folch, ha valorat molt positivament el funcionament del servei i ha subratllat la importància que “les persones de la tercera edat puguen acudir als centres de salut de manera ràpida i còmoda, sense dependre dels familiars”.

El servei està destinat a persones jubilades o pensionistes amb dificultats de mobilitat o sense vehicle propi, i des de l’Ajuntament es demana que se’n faça un ús responsable, ateses les limitacions pressupostàries.