Podcast | El vicealcalde de Vinaròs, Juan Amat, respon a les declaracions del PSOE respecte al nou pavelló

El passat 9 de setembre, durant una roda de premsa, el PSOE de Vinaròs va expressar el seu acord amb la proposta del PP per a la construcció d’un nou espai esportiu al municipi. Tot i així, els socialistes van manifestar algunes reserves, especialment pel que fa a la ubicació del pavelló, que consideren no adequada. Edu Barberà, representant del PSOE, va destacar la falta de consulta amb les entitats esportives locals: “No tenim constància fins al moment que s’hagen assegut amb la totalitat d’entitats esportives per tal d’escoltar les necessitats i especificacions tècniques respecte a aquesta infraestructura. Només es va parlar un dia d’aquest tema i a la pregunta realitzada pel G.M.S en el Consell Municipal d’Esports”.

La preocupació dels socialistes se centra en la manca de diàleg amb els actors implicats, considerant que això podria comprometre l’adequació del projecte a les necessitats reals dels usuaris.

En resposta, el vicealcalde de Vinaròs, Juan Amat (PP), va criticar la postura del PSOE, expressant sorpresa per les seues declaracions. Amat va recordar que durant els vuit anys de govern socialista no es va fer cap avenç en infraestructures esportives, i ara es qüestiona la ubicació del pavelló. “Vinaròs tindrà un nou pavelló poliesportiu, el nou govern municipal començarà a posar solucions a la manca d’infraestructura esportiva”, va afirmar Amat, demanant que es deixen de fer declaracions que “no sumen” al debat sobre el desenvolupament del municipi.