Podcast Vídeo | Presentació de la programació de la Formació de Persones Adultes, FPA, amb la regidora d’Educació de Vinaròs, Mercedes García.

Idiomes, informàtica, accés a la universitat per a majors de 25 anys, obtenció del graduat de l’ESO, fotografia, balls o esports formen part de la variada oferta per al nou curs

Aquest matí la regidora d’Educació, Mercedes García, acompanyada pel director del Centre de Formació de Persones Adultes “Llibertat” Juan Carlos Lázaro i la coordinadora del Consell Municipal de Formació de Persones Adultes, Anna García, ha presentat l’oferta formativa per al nou curs.

La regidora García ha indicat que Vinaròs compta amb una extensa varietat de cursos per adults que s’imparteixen a l’antic col·legi Sant Sebastià, Poliesportiu Municipal i Centre de la Tercera Edat, amb la finalitat que els veïns puguen ampliar els seus coneixements. En aquest sentit, agraïa la tasca del professorat que treballa per impartir les classes als centenars d’alumnes que cada any s’inscriuen a la formació.