Tot preparat a Canet lo Roig perquè els xiquets i xiquetes tornen a l’escola

Tot està preparat al CRA Araboga de Canet lo Roig perquè els xiquets i xiquetes comencen el nou curs 2024-2025. En esta nova etapa seran un total de 45 alumnes. Des de l’Ajuntament s’ha col·laborat amb la direcció del centre i l’AMPA en posar a punt les instal·lacions que van ser les primeres de la comarca que es van inaugurar al gener de 2021 en el marc del Pla Edificant.
Cal mencionar que compta amb guarderia gràcies a la Unitat de Conciliació Familiar de la Diputació de Castelló, de 0 a 3 anys, i la mateixa escola, de 3 a 12 anys.
Dependències que es troben en perfecte estat segons ha indicat l’alcaldessa, María Ángeles Pallarés. “Estem molt contents amb les noves instal·lacions que van suposar un gran repte per a l’Ajuntament de Canet lo Roig, però la constància i el treball de tots, va fer possible una realitat que des del 2021 disfruten els nostres xiquets i xiquetes. A més, este estiu també les hem aprofitat per a fer l’escola d’estiu que ha durat una mica més que altres anys, per tant, podem dir que és una infraestructura molt ben utilitzada”, ha assenyalat.
Pallarés, conscient de la importància que suposa tindre bones infraestructures al municipi, afegia que “el Govern municipal treballa incansablement des de fa molts anys per oferir els millors serveis perquè és fonamental perquè pobles com el nostre seguisca pujant en el nombre d’habitants en eixa lluita incansable que manteniment contra la despoblació”.
En relació als treballs de millora, l’edil destacava, entre altres, el pintat d’algunes parets del patí amb la retolació d’alguns dibuixos per fer més agradable l’estança dels alumnes. Indicar que el CRA Araboga és un centre educatiu totalment eficient energèticament parlant, per tant, no necessita les clàssiques fons d’energia com el gasoil, per exemple, a l’hivern, per escalfar l’escola.
Facilitats per a l’accés al Menjador Escolar
El Menjador del CRA Araboga de Canet lo Roig compta amb 11 usuaris en este començament de curs previst per al pròxim dilluns 9 de setembre. A més, cal destacar que s’adapte a les demandes que puguen tindre les famílies, és a dir, per dies, setmanes o mesos. Els interessats han d’adreçar-se al centre educatiu.